Reanimatie & AED

In theorie kan iedereen een hartstilstand oplopen. Thuis, op het werk of op straat kan het zomaar ineens gebeuren. Per week eist dit ongeveer 300 slachtoffers. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op tijd. Het slachtoffer is dus afhankelijk van omstanders die weten hoe zij moeten handelen. Tijdens onze AED-cursus leert de cursist snel hoe gereageerd moet worden. De cursus geeft een glasheldere uitleg over reanimatie en gebruik van een AED.

Inhoud van de cursus:  Reanimatie & AED

 
E-learning en online eindtoets
Doelstelling Na de opleiding is de cursist bekend met alle mogelijke allergenen, de allergenendeclaratie en wat hij/zij moet doen bij de aanwezigheid van mogelijke allergenen.
Doelgroep De AED-cursus is voor iedereen. Tijdens de AED-cursus leert de cursist stap voor stap om te gaan met de AED-koffer en de werking ervan.
Cursusduur Ca. 1 uur
Talen Nederlands
Cursuspakket E-learning Reanimatie & AED inclusief onlinetoets
Cursusinhoud
  • 5 online modules inclusief oefentoets per module
  • Online naslagwerk
  • Online eindtoets
Online eindtoets De cursist die geslaagd is ontvangt bij een succesvolle eindtoets een deelname-certificaat digitaal in zijn/haar profiel.
Geldigheid certificaat Het certificaat is 1 jaar geldig. Dit lijkt kort, maar het is belangrijk de kennis regelmatig op te frissen.
Prijs  €49,- exclusief BTW