Kan de cursus BHV in de Zorg incompany worden aangeboden?

Ja. Vanaf 10 personen is het mogelijk om een BHV training op uw locatie te organiseren.

De BHV incompany training bestaat uit 2 onderdelen: een theoriedeel en de praktijkdag op uw locatie. De praktijkdag kan bij u plaatsvinden als uw locatie aan enkele specifieke eisen voldoet.

Het voordeel van een BHV praktijkdag op uw locatie is dat de cursisten in een vertrouwde omgeving de praktijk oefenen en niet hoeven te reizen. Interesse? Neem dan contact op met onze Customer Support 070 3229090 of customersupport@plusport.com. Wij sturen u graag een offerte.

Hoe werkt het?

Zorg-direct organiseert BHV incompany training op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een BHV Basis training of BHV Herhaling training moeten volgen. Voorts bepaalt u de datum van de praktijkdag. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning en een uitnodiging voor de praktijkdag met bijbehorende spelregels.

Theorie:

De theorie volgen de cursisten via internet voorafgaand aan de praktijkdag op uw locatie. Met de online training doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online training is 24 uur per dag beschikbaar. De online training bestaat uit 6 interactieve modules, een onbeperkt aantal oefentoetsen en 2 pogingen voor het online theorie examen. In een gemiddelde studietijd van 3-4 uur  leren uw medewerkers alles wat zij over bedrijfshulpverlening moeten weten. Bij de module Brandbestrijding en Ontruiming heeft u keuze uit 4 werkgebieden; Gehandicapten, Kinderen, Ouderen en Psychiatrie. De online training wordt afgesloten met het online theorie examen. Iedere cursist dient te slagen voor het online theorie examen. Na positieve afronding van het theorie examen krijgt de cursist toegang tot het digitale Bewijs van Deelname dat als toegangsbewijs voor de praktijkdag dient. Na het afronden van de online training zijn uw medewerkers goed voorbereid voor de praktijkdag.

Praktijk:

Het praktijkdeel vindt vervolgens plaats op uw locatie. De praktijkdag begint met een korte theorietoets en veel praktijkoefeningen met onder andere levensreddende handelingen, brandjes blussen en ontruiming technieken. Onze ervaren, gecertificeerde instructeurs werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Aan het einde van de praktijkdag horen uw cursisten of zij competent zijn bevonden. Binnen 4 dagen na de praktijkdag ontvangen u en uw cursisten de uitslag per e-mail.  Binnen 2 weken na de uitslag ontvangen de geslaagde cursisten het persoonlijke BHV certificaat. Het BHV certificaat is 1 jaar geldig. Dit lijkt kort, maar het is belangrijk dat BHV- ers regelmatig de diverse handelingen oefenen.


Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze andere veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons via het onderstaande formulier, of bel ons op +31 (0)85-0719500

Geen velden gevonden.